Categorii

Judete

Cele mai frumoase coafuri pentru parul blond

Natalia medves
Hairstyle Makeup

Ai parul blond si multe evenimente anul acesta?

Fetele cu parul blond sunt cele mai norocoase. Fie ca isi doresc o coafura mai messy sau una texturata, ambele stiluri vor arata foarte bine pe parul lor. Bineinteles daca sunt realizate in mod corect. 

Anul 2021 va fi unul plin de evenimente (daca vor fi permise), evenimente la care nu ne putem prezenta nearanjate. Astfel ca, o sa incepem seria ideilor de coafuri pentru anul 2021, cu cele pentru parul blond.  

1. Coafura Ponytail

Coafura Ponytail este printre cele mai apreciate datorita simplitatii si elegantei sale, fiind potrivita atat daca esti mireasa sau nasa, cat si daca esti doar invitata la un eveniment. 

Deasemenea, acest tip de coafura are avantajul ca se potriveste oricarui tip de tinuta, de la casual pana la cele mai alegante rochii de seara. 

2. Coafuri cu impletituri

Impletiturile reusesc sa transforme o coafura banala, intr-una eleganta si wow. Daca sunt realizate pe un par blond, frumusetea lor se amplifica, bucurandu-se de apreciere. 

Adaugă aici textul pentru subtitlu

3. Coafura cu bucle retro

Podiumul e ocupat si de buclele retro. Este o coafura din ce in ce mai ceruta si purtata de viitoarele mirese si nu numai.

Adaugandu-i un accesoriu de par intr-o parte, o transforma intr-o coafura extrem de eleganta. care va atrage numai priviri asupra aceleia care o poarta. 

4. Coafura texturata

Coafurile texturate sunt o moda a ultimilor ani, care se pastreaza si in 2021.  Este un stil de coafura potrivit in principal mireselor, care pe langa rochia deosebita de mireasa, isi doresc sa completeze tinuta cu o coafura pe masura. 

5. Coc spaniol

cocul spaniol