Categorii

Judete

[ Doar in Luna Februarie ] Achiti o Luna si te Promovam 11 Luni GRATUIT

Devino un Brand in Industria Beauty

Creeaza-ti un profil si te conectam constant cu clientii tai

SPECIALIST

RON

250

/luna

1 CATEGORIE

SPECIALIST PRO

RON

350

/luna

2 CATEGORII

SALON

RON

500

/luna

10 CATEGORII

Iata 5 Motive Pentru a te Alatura ca Specialist

01

PROFIL COMPLET

Website-ul Serviciilor Tale

02

INDEXARE GOOGLE

Primele Pozitii pe Google

04

PROGRAMARI SMART

Programari printr-un Singur Click

04

SERVICII | PRETURI

Prezentare Profesionala

05

RECENZII

Parerea Clientilor Aduce Alti Clienti

Si mult mai mult...

Ce Spun o Parte din Specialistii Nostri

Intrebari frecvente

Care e diferenta dintre Specialist si Specialist PRO?

Profilul de Specialist este recomandat acelora care presteaza un singur serviciu, de exemplu „Machiaj”. La profilul de Specialist PRO poti adauga doua categorii (de ex. Machiaj / Coafat). Categoriile vor aparea atat in partea de sus a profilului, cat si in sectiunea de cautari. Astfel clientii vor sti ca pe langa machiaj se pot programa la tine si la coafat. 

Pot sa trec de la Specialist la Specialist Pro sau Salon dupa ce am efectuat plata?

Sigur ca da! Daca mai adaugi noi servicii in portofoliul tau, poti oricand sa adaugi noi categorii, dupa ce achiti diferenta profilului nou selectat.

Ce metode de plata acceptati?

Plata se efectueaza cu cardul bancar, printr-o platforma securizata numita Stripe (https://stripe.com/en-ro). Daca nu dispui de un card bancar, ne poti trimite un email la [email protected] si iti vom trimite detaliile pentru a face plata printr-un ordin de plata. 

De cate ori pot face modificari in profil?

Poti face modificari ori de cate ori consideri necesar. Deasemenea, daca vrei sa faci oferte periodic sau sa anunti ceva nou la serviciile/ salonul tau,  le poti adauga in locul sloganului. 

Pot sa promovez profilul de Specialist/ Salon ca fiind website-ul propriu?

Sigur! Iti poti adauga link-ul profilului la descrierea de pe Facebook/ Instagram, il poti trimite clientilor si multe altele. Profilul contine toate functionalitatile unui website, lucru care le va usura decizia clientilor de a te contacta. 

Ma pot promova in primele pozitii din categorie?

Sigur! Poti aparea atat pe prima pagina cat si in primele pozitii in categoria si orasul tau, contracost. In contul tau poti vedea toate detaliile. 

Cat timp e profilul activ?

Profilul  va fi indexat pe platforma timp de un an de la data activarii acestuia. Aproape de perioada de expirare, vei primi un email de la noi, cu un link pentru a confirma profilul si pentru al doilea an, pentru care vei plati un abonament anual/lunar. 

Trebuie sa am neaparat un SRL sau PFA?

Noi incurajam fiscalizarea serviciilor, insa ramane la latitudinea fiecaruia dintre voi modul in care va prestati serviciile.